Liiga-kausi lähestyy kovaa vauhtia. Harjoituskausi on saatu käyntiin, mutta monessa joukkueessa etsitään yhä vahvistuksia.

Vapailla markkinoilla riittää vielä laatua. Neljä viime kaudella Suomessa pelannutta kovatasoista pelaajaa on yhä vailla työnantajaa ensi kaudelle.

HPK:ssa puolustanut Ryan Johnston kelpaisi varmasti monen seuran siniviivalle. 30-vuotias pakki nakutti viime kaudella 41 ottelussa tehot 4+16=20. Hänellä on myös NHL-kokemusta Montreal Canadiensista. Euroopassa Johnston on pelannut tehokkaita kausia Ruotsissa ja Saksassa ennen Suomeen tuloa.

JYPin ulkomaalaisvahvistus Adam Brodecki pelasi myös vahvan kauden, vaikka joukkueella olikin todella vaikeaa. SHL:ssä vuosikausia urakoinut hyökkääjä iski viime kaudella 52 ottelussa tehot 15+13=28.

Sportin voimahyökkääjä Olavi Vauhkonen oli niin ikään vahvassa vedossa, mutta ensi kaudelle ei ole seuraa. 39 ottelussa kolossi paukutti tehot 9+13=22. Parhaalla kaudellaan Vauhkonen on onnistunut rikkomaan 20 maalin rajapyykinkin.

Puolustaja Sam Lofquist tunnetaan hurjasta laukauksestaan. Hän kärsi viime kaudella loukkaantumisista ja pelasi KooKoossa lopulta vain 26 ottelua tehoin 4+5=9. Aiemmin hän on nakuttanut siniviivalta kovia tehoja SaiPan paidassa.