Slovakian pääsarjassa pelaava HK 32 Liptovsky Mikulas luottaa tulevaa kautta silmällä pitäen suomalaispelaajiin kärkikentällisissään.

Joukkueen puolustusosastolta löytyy Konsta Mesikämmen sekä Sameli Ventelä. Seuran hyökkäyskalustosta löytyy lisäksi Hannu Kuru sekä Julius Vähätalo. Nelikosta Ventelä pelasi joukkueessa myös viime kaudella, kun taas muulle kolmikolle ensi kausi tulee olemaan ensimmäinen joukkueen vahvuudessa.

Kentällisiä kasattaessa joukkue on luottanut vahvasti suomalaispelaajiinsa harjoituskaudella. Koko nelikko on pelannut nimittäin joukkueen ykköskentällisessä kahdessa ottelussa. Yhdessä ottelussa sama koostumus on merkattu puolestaan kakkoskentälliseksi. Suomalaisvoittoisen kentällisen on täydentänyt latvialaishyökkääjä Martins Karsums.

Suomalaisporukasta Kuru on pelannut tähän mennessä kolme harjoitusottelua, kun taas muiden tilillä on neljä pelattua ottelua. Kuru on iskenyt tehopisteet 2+4, Mesikämmen viimeistellyt pisteet 1+1, Ventelä on kasannut tehot 1+7 ja Vähätalolla on kasassa tehopisteet 4+2.