Ilves on julkistanut kapteenistonsa tulevalle Liiga-kaudelle. Kapteenina jatkaa tuttuun tapaan Eemeli Suomi, kun taas varakapteenin rooleissa operoivat Petri Kontiola, Tommi Tikka sekä Joona Ikonen.

Näin ollen Suomi aloittaa jo viidennen kautensa Ilveksen kapteenina. Hänestä tulee vasta Ilveksen seurahistorian kolmas pelaaja, joka kipparoi joukkuetta viidettä kautta putkeen. Aiemmin samaan saavutukseen ovat yltäneet vain Lasse Oksanen ja Raimo Helminen.

Toisen kautensa Ilveksessä aloittava Kontiola toimi varakapteenina myös viime kaudella. Hän on kuulunut urallaan myös HPK:n ja Leijonien kapteenistoon. Tulevaksi kaudeksi Ilvekseen siirtynyt Tikka oli HPK:n varakapteeni kahdella viimeisemmällä kaudella. Ilves-kasvatti Ikonen saa puolestaan ensimmäistä kertaa urallaan kunnian kuulua kapteenistoon.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Ilveksen kapteenisto kaudella 2022–2023 🔥

C • Eemeli Suomi
A • Petri Kontiola
A • Tommi Tikka
A • Joona Ikonen

#Ilves #Liiga

Tampereen Ilves

@ilveshockey
O Captain, My Captain! 💚💛

Kapteeni Eemeli Suomi on vasta Ilves-historian 3. pelaaja, joka aloittaa viidennen peräkkäisen kautensa kapteenin C-kirjain rinnassaan.

#Ilves