Liigajoukkue Ilves kertoi nettisivuillaan, että koko aikuisuransa seuraa edustaneen hyökkääjä Miro Nallin sopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Mestis-joukkue KOOVEE:ssa urallaan lainallakin pelannut Nalli on Ilveksen junioripolun läpikäynyt pelaaja, joka edusti joukkuetta Liigassa kausina 2019-22. Hän iski 104 runkosarjan pelissä tehot 10+21=31, 12 pudotuspeliottelun saldoksi tupsukorvissa jäi 0+3=3.

– Arvostamme Miro Nallin panosta viime kausien joukkueissamme ja kiitämme häntä tällä erää Ilveksen eteen tehdystä työstä. Näemme tämän olevan tällä hetkellä kaikille osapuolille paras ratkaisu. Toivotamme Mirolle kaikkea hyvää tuleviin haasteisiin, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kommentoi.

Hyökkääjä voitti viime kauden päätteeksi liigapronssia. Ensi ja sitä seuraavalla kaudella Nalli pelaa Sportissa, vaasalaisjoukkue kertoi nettisivuillaan.

– Nalli on osoittanut, että hän pystyy Liigassa laadukkaaseen ja tasaiseen suorittamiseen illasta toiseen. Miro on monipuolinen pelaaja, joka tuo joukkueeseen kovaa asennetta ja työmoraalia sekä pystyy myös tuloksentekoon. Hän pystyy pelaamaan sekä laidassa että keskellä ja tuo näin erilaisia mahdollisuuksia hyökkäysketjuihin. Miro on myös erittäin käyttökelpoinen pelaaja alivoimalla, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä sanoi.