Liigastakin tuttu kanadalaispuolustaja Brett Carson on päättänyt pelaajauransa. Hän jatkaa kuitenkin työskentelyä jääkiekon parissa, nimittäin hänet on pestattu Nashville Predatorsin uudeksi scoutiksi.

36-vuotias Carson aloitti viimeisen kautensa Keski-Euroopan monikansallisessa IceHL-sarjassa, jossa hän ehti pelaamaan Bratislava Capitalsin riveissä 12 ottelua pisteittä. Loppukausi sujui Saksan kakkostasolla Lausitzer Füchsen riveissä, jossa 37 runkosarjaotteluun syntyivät pisteet 2+7 sekä viiteen karsintaotteluun tehot 0+4.

Carson pelasi kaudet 2015-18 SaiPan riveissä sekä kauden 2018-19 KooKoossa. Hän kirjautti tililleen kaikkiaan 179 Liigan runkosarjaottelua tehopistein 11+21=32 sekä seitsemän pudotuspeliä pistein 1+1.

Carolina Hurricanes varasi Carsonin 4. kierroksella (#109) kesän 2004 varaustilaisuudessa. Carson pelasi urallaan NHL:ssä 90 ottelua pistein 2+11. Hurricanesin lisäksi hän edusti Calgary Flamesia.