HPK voitti lauantain Liiga-ottelussa Sportin kotonaan 2-1. Joukkue on voittanut kauden kolmesta ensimmäisestä ottelustaan kaksi.

Edellisottelu toi hämeenlinnalaisleiriin myöskin huonoja uutisia. Joukkueen kakkossentterinä pelannut Aleksi Mustonen loukkaantui ja joutui jättämään ottelun kesken. Hän ehti pelaamaan ottelussa kuusi minuuttia ja 11 sekuntia.

Mustosen vointia tiedusteltiin HPK:n päävalmentaja Jarno Pikkaraiselta ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Pikkaraisen arvio oli karu: hän sanoi, ettei Mustosen tilanne ole tällä hetkellä hyvä.

27-vuotias Mustonen teki kauden kolmeen ensimmäiseen otteluun yhden maalin.

HPK:n sairastuvalla oli jo ennestään paljon porukkaa. Miro Karjalaisen ja Niklas Tenhovuoren tilannetta tarkkaillaan päivä kerrallaan. Pitkäaikaisemmista potilaista Petteri Nurmen arvioitu paluuajankohta pelikuntoon on 1-3 viikon päästä, Markus Nenonen on sivussa 5-6 viikkoa ja Jiri Pärssinen puolestaan 5-7 viikkoa.