Raimo Helminen palaa Ilvekseen. Tamperelaisseura on solminut kiekkolegendan kanssa loppukauden kattavan sopimuksen. Helminen siirtyy Ilveksen valmennusryhmään apuvalmentajaksi.

– Kun tilaisuus Raimo Helmisen kiinnittämiseksi avautui, näimme sen erinomaisena mahdollisuutena keskittyä valmennuksen osalta vieläkin yksityiskohtaisempaan valmentamiseen pelin eri osa-alueilla niin joukkue- kuin yksilötasollakin. Sen jälkeen, kun olimme keskustelleet asiasta päävalmentajamme Jouko Myrrän kanssa, oli päätös Raipen lisäämisestä valmennusryhmäämme todella helppo, kommentoi urheilujohtaja Timo Koskela.

– Raipe tuo valmennusryhmämme ja joukkueemme hyödynnettäväksi paljon kokemusta ja monipuolista osaamista. Hän tarjoaa vahvan panoksen erikoistilannepelaamisemme kehittämiseen, minkä arvo korostuu entisestään kevään ratkaisupeleissä.

Viime kaudella Helminen valmensi italialaista HC Pustertalia. Kaudella 2020-21 Helminen luotsasi TPS:n hopealle.

Pelaajaurallaan Helminen edusti Ilvestä 16 kaudella. Hän pelasi seurassa 751 ottelua ja iski niissä 581 tehopistettä.