Patrik Laine on pääsemässä heti harjoitusleirin alussa kesällä tehdyn superhankinnan vierelle.

Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja Brad Larsen kertoi maanantaina medialle, että Lainetta ollaan istuttamassa ykkösketjuun viime kaudella älyttömät 115 tehopistettä keränneen Johnny Gaudreaun kanssa.

Samaan ketjuun sentteriksi on vahviten ehdolla Boone Jenner.

Blue Jacketsin harjoitusleiri pyörähtää käyntiin keskiviikkona. Joukkue pelaa myös ensimmäisen harjoituspelinsä samalla viikolla, kun sunnuntaina vastaan asettuu Pittsburgh Penguins.

Aaron Portzline

@Aportzline
#CBJ coach Brad Larsen said he’ll open camp with wingers Johnny Gaudreau and Patrik Laine on the same line. Center Boone Jenner likely gets the first shot between them, but Jack Roslovic and Cole Sillinger will also get a look.