Porin Ässät tiedottaa pestanneensa uuden urheilujohtajan. Janne Vuorinen aloittaa porilaisten urheilujohtajan paikalla lokakuun ensimmäisenä päivänä. Hänen sopimuksensa kattaa kauden 2025-26 loppuun saakka.

39-vuotias Vuorinen työskenteli edelliset yhdeksän kautta Jokereissa. Hän toimi seuran pelaajakoordinaattorin tehtävissä. Sitä ennen hän oli Bluesin urheilujohtajana Liigassa kolmen kauden ajan.

Olemme jo pitkään olleet tietoisia siitä, että kehitysjohtaja Tommi Kerttulan pesti päättyy vuoden 2023 lopussa. Nyt meille tarjoutui mahdollisuus kaapata yksi alansa ehdottomia huippuosaajia Suomessa ja toimimalla hyvissä ajoin urheilustrategiamme mukaisesti, mahdollistamme myös Janne Vuorisen hyvän perehdytyksen organisaatioomme ja Liigan toimintatapoihin. Keskustelumme Jannen kanssa etenivät alusta lähtien erittäin hyvässä hengessä ja yhteinen näkemys löytyi nopealla aikataululla. Olen äärimmäisen tyytyväinen, että saamme hänet vahvistamaan organisaatiotamme, Ässien toimitusjohtaja Mikael Lehtinen kommentoi seuran tiedotteessa.

Lokakuun alusta lähtien Ässillä on kaksi urheilupuolen johtajaa, joille on tehty selkeä työnjako. Alkaneen kauden joukkueen rakentaminen ja sen urheilujohtaminen kuuluu vielä Kerttulan vastuulle. Vuorinen keskittyy puolestaan kauden 2023-24 ja sen jälkeisien kausien joukkueiden rakentamiseen.