Ruotsin pääsarja SHL:ssä kausi käynnistyi lauantaina. Ruotsalaislehti Expressenin toimittaja ja entinen kiekkoilija Sanny Lindström listasi heti avauskierroksen jälkeen pelaajat, jotka tekivät häneen välittömän vaikutuksen.

Lindströmin listalle mahtui kaksi suomalaishyökkääjää. He olivat SHL-debyyttinsä tehneet Brynäs IF:n Hannes Björninen sekä IK Oskarshamnin Antti Suomela. Molemmat nappasivat avausotteluissaan syöttöpisteen tililleen.

– Tässä on pelaaja, johon olen jo tykästynyt. Niin älykäs, niin lahjakas ja niin taitava. Björninen sijoittuu kentällä aina oikein, lukee peliä ja saa useimmat asiat näyttämään helpolta. Hän näyttää pystyvän pelaamaan isoja minuutteja pienellä virhemarginaalilla. Brynäs tulee hyötymään Björnisestä isosti tällä kaudella, Lindström kirjoitti Björnisestä.

– Tyylikäs pelaaja. Pidän Antti Suomelan nopeudesta, kovuudesta, suorahyökkäyspelaamisesta ja kyvystä kantaa ykkösketjua. Suomela on äärimmäinen todiste siitä, että Oskarshamn pystyi tänä kesänä värväämään täysin eri luokan pelaajia kuin koskaan aiemmin sen historian aikana, Lindström hehkutti puolestaan Suomelaa.