Rauman Lukko tiedottaa lainanneensa hyökkääjä Niklas Ylitalon sekä puolustaja Vili Laitisen (artikkelikuvassa) Mestikseen TUTO Hockeyn riveihin. Lainasopimukset ovat toistaiseksi voimassa olevia.

22-vuotias Ylitalo käväisi TUTOssa lainalla myös viime kaudella. Hän pelasi joukkueessa kolme ottelua tehden yhden maalin. Lisäksi hän pelasi Lukossa 30 Liiga-ottelua tehoin 2+1 ja Lukon U20-joukkueessa kuusi runkosarjapeliä (3+6) sekä kymmenen pudotuspeliä (6+4).

22-vuotias Laitinen pelasi Lukossa viime kaudella 30 runkosarjaottelua tehoin 0+1 sekä kaksi pudotuspeliä pisteittä. Lisäksi hän kävi lainalla Keski-Euroopan monikansallisessa IceHL-sarjassa, jossa hän pelasi HC Pustertalin joukkueessa kahdeksan ottelua pistein 0+2.

Ylitalo on pelannut Liiga-urallaan 76 runkosarjaottelua (2+3) sekä kaksi pudotuspeliä (0+0). Laitisen tilillä on puolestaan 117 ottelua runkosarjassa (2+11) ja neljä ottelua pudotuspeleissä (0+0).