Olli Juolevin kausi ei käynnisty kovinkaan todennäköisesti NHL:ssä.

Toimittaja Chris Johnston kertoo Twitterissä, että suomalaispuolustaja on asetettu tänään (maanantaina) waivers-listalle, joten muilla NHL-seuroilla on nyt 24 tunnin ajan mahdollisuus napata Juolevi itselleen. Mikäli näin ei kuitenkaan käy, niin puolustajan matka jatkuu farmiin.

Tuore ilmoitus ei lupaa kovinkaan hyvää Juoleville, mikäli hänen kautensa käynnistyy Ducksin organisaatiossa, sillä sopiva roolia ei näytä löytyvän NHL:n puolelta. Suomalaisella on ollut tosin aiemminkin vastaavanlaisia ongelmia. Esimerkiksi viime kaudella Juolevi edusti Florida Panthersia ja Detroit Red Wingsiä, mutta molemmissa seuroissa NHL-minuutit olivat tiukassa.

Chris Johnston

@reporterchris
Among those on NHL waivers today: Olli Juolvei (ANA), Alex Barre-Boulet (TB), Gemel Smith (TB), Kevin Stenlund (WPG).