Suomalaishyökkääjä Rasmus Kupari saattaa näillä näkymin joutua aloittamaan kautensa AHL:n puolella.

Mayor’s Manor -sivuston Kingsin asiantuntija John Hoven uskoo, että Los Angeles Kings lähettää Kuparin ennen runkosarjan alkua AHL:ään Ontario Reignin joukkueeseen.

Kuparin tilanne on siinä mielessä haastava, sillä hän taistelee samoista 2-3 vapaana olevista pelipaikoista Gabriel Vilardin, Lias Anderssonin, Jaret Anderson-Dolanin ja Samuel Fagemon kanssa. Fagemo ja Kupari ovat pelaajista ainoat, jotka voidaan lähettää AHL:ään ilman siirtolistalle joutumista.

Hovenin mukaan Kingsin seurajohto ei halua menettää nykyisiä pelaajiaan ilmaiseksi toiseen NHL-seuraan.

– Molemmat pelaajat (Fagemo ja Kupari) ovat vielä vapautettuja siirtolistalle joutumisesta. Vaikka toinen heistä esiintyisikin aivan loistavasti harjoitusleirillä, on NHL-paikan saaminen mahdollista, muttei kovinkaan todennäköistä. Tällä hetkellä Fagemo ja Kupari taistelevat lähinnä 13. tai 14. hyökkääjän roolista Kingsissä, Hoven kirjoittaa.

Kupari nostettiin viime kaudella Kingsin vakituiseen NHL-miehistöön. Lupaava suomalainen teki tulokaskaudellaan 57 ottelussa tehopisteet 5+8=13.