Esa Tikkanen ennakoi Carolina Hurricanesin olevan tälläkin kaudella divisioonansa huippujoukkue, mutta mestaruuteen ”Tikin” usko ei riitä.

Tikkasen mukaan Hurricanesin kohdalla suurimpia kysymyksiä herättää joukkueen maalivahtiosasto.

Frederik Andersen ei antanut Torontossa mitään syytä uskoa, että hän on Stanley Cupin voittava maalivahti, eikä antanut viime kaudella Carolinassakaan. Entä missä kunnossa on toinen maalivahti Antti Raanta? Sitä paitsi molemmat ovat jo 33-vuotiaita.

– ”Canes” on profiloitumassa joukkueeksi, joka voi olla runkosarjassa todella kova, mutta pudotuspeleissä tulee vaikeaa, kun maalivahtiosasto ei vakuuta ja puolustuksen laatu ei aivan riitä. Hyökkäyksessä Teuvo Teräväinen, Sebastian Aho ja Andrei Svetshnikov ovat kovia nimiä, mutta en valitettavasti näe joukkueessa oikein muuta, Tikkanen kommentoi Unibetin haastattelussa.

Voit lukea kausiennakon kokonaisuudessaan täältä.