Edmonton Oilers voitti Seattle Krakenin NHL:n harjoitusottelussa lukemin 5-3 lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Oilersin suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi onnistui ottelussa maalinteossa.

Oilersin ykkösketjussa Connor McDavidin ja Evander Kanen kanssa pelannut Puljujärvi pääsi iskemään pelin 2-2-tasalukemiin päätöserän alkupuolella. Maali oli komeaa katseltavaa. Ensin Tyson Barrie syötti McDavidille, joka löysi maalin edustalta Puljujärven lavan. Tästä Puljujärvi ei erehtynyt, vaan laittoi kiekon varmasti sisään.

Puljujärvi pelasi ottelussa kaikkiaan 14 minuuttia ja 59 sekuntia. Tuona aikana hän laukoi maalia kohti yhteensä viisi kertaa.

– Jessellä on iso kroppa ja hän luistelee hyvin. Hän on parhaimmillaan, kun hän on fyysinen. Hän karvaa hyvin, voittaa kiekkoja ketjukavereilleen, menee maalille ja iskee kiekkoja sisään. Sitä hän teki tänä iltana, supertähti McDavid kehui Puljujärveä Oilersin verkkosivuilla.

Myös Oilers-luotsi Jay Woodcroft innostui ylistämään Puljujärven esitystä.

– Kyllä, hän teki paljon hyviä asioita tänä iltana. Hän teki ison maalin, jonka uskon auttaneen häntä tuntemaan pelaamisensa paremmaksi. Kun katsoo hänen tekemäänsä maalia, se lähti hänen taklauksestaan, jonka jälkeen hän meni maalille. Kun hän pelasi Connorin kanssa, tulivat hänen luontaiset taitonsa esiin. ​​Connorilla on tapana tehdä sitä ihmisille, Woodcroft sanoi.

Harjoituskautensa aikana Puljujärvi pelasi kaikkiaan viisi peliä pistein 1+1. Oilersin harjoituspelit ovat nyt paketissa ja joukkue avaa NHL-kautensa Vancouver Canucksia vastaan lokakuun 13. päivä.

Näet Puljujärven viimeistelemän maalin alta tai täältä.

Edmonton Oilers

@EdmontonOilers
Barrie ➡️ McDavid ➡️ 🦬👑🚨