Kärppälegenda Lasse Kukkosen paita jäädytettiin ennen eilisen Kärpät – Jukurit -ottelun alkua.

C-Moren lähetyksessä Alina Voronkova-Hurri haastatteli Kukkosen entistä pelikaveria, Jari Viuhkolaa. Haastattelu alkoi hieman yskähdellen, sillä Voronkova-Hurri ei muistanut Viuhkolan nimeä, vaan hänen piti käydä lunttaamassa se kuvan ulkopuolelta. Myös Kukkosen nimi vaihtui vahingossa Kukkolaksi.

Haastattelu joutui Liiga-fanien hampaisiin. Voronkova-Hurrin nimenmuunnokset nostattivat melkoisen nettivihan.

– Nyt kaikella rakkaudella tämä Alina Voronkova helvettiin tuolta pelleilemästä. Ei minkäänlaista ammattitaitoa, eräs kiekkofani tylyttää.

– Ei oo todellista! Alina Voronkova joutuu lapusta tarkistamaan seuralegenda Jari VIuhkolan sukunimen. Varsinainen ”urheilutoimittaja”. Voronkova-Hurrin sukunimi ja missitausta ei pitäisi riittää noihin hommiin, toinen kiekkofani arvioi.

– Voronkova… Miten hänen rekrytointi suoritettiin? kolmas pohtii.

Aiemmin Voronkova-Hurri kohahdutti haastattelullaan JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitasen kanssa. Hän kutsui Viitasta Mikko Toivolaksi ja hänen virkaansa urheilutoimitusjohtajaksi. Myös Sami Nikun nimi vaihtui Sami Nikkuksi.