Ketterän ja KOOVEEn lauantain ottelussa todistettiin todellista kummajaista vieraiden sairasaallon takia. Joukkue saapui hallitsevan mestarin vieraaksi vain 11 pelaajalla. Joukkueessa oli kolme hyökkääjää, kolme pakkia ja kaksi maalivahtia.

Tamperelaisjoukkue järjesti Imatralla ilmiömäisen taistelun, kun se hävisi väin 2-4. Toisella tauolla joukkue johti 2-1.

Kuten olettaa saattaa, nousivat KOOVEE-pelaajien peliajat ihan tolkuttomiin lukemiin. Pakit Jami Hänninen ja Jeremi Wehmas kellottivat täysin järjettömät peliajat 43.04. Yli puolen tunnin pelasi neljä muutakin pelaajaa.

Vähiten vierasjoukkueesta vastuuta sai hyökkääjä Jesse Nyppeli – 22.50. Se oli 16 sekuntia enemmän kuin Ketterän peliaikakuningas Jegor Shekhovtsovilla (22.34).

KOOVEEn molarit Verneri Virtanen ja Reima-Ville Roos torjuivat yhteensä 45 kertaa.