Dallas Starsin Miro Heiskanen korkkasi NHL-kauden joukkueensa ykköspakkiparissa Colin Millerin rinnalla varhain perjantaiaamuyöstä. Tähtipaidat kaatoivat Nashville Predatorsin maalein 4-1 pelissä, jossa Heiskanen koki yhden kenties kaivatun muutoksen.

Heiskanen oli ykkösparissa nimenomaan vasen pakki. Dallas Newsin jutun mukaan hän ei ole pelannut sarjapelejä vasemmalla puolella noin kahteen ja puoleen vuoteen. Heiskanen luuti 10. maaliskuuta vuonna 2020 Stephen Johnsin rinnalla vasempana pakkina.

Nyt homma toimi. Suomalainen sai järkyttävän paljon vastuuta peliajan noustessa lukemiin 26.53. Heiskanen jäi pelissä pisteittä, mutta samalla hän nettosi tehotilastoon lukeman +2. Miller pelasi reilut 17 minuuttia ja saalisti tehotilastoon lukeman +1.

– Anna kiekko hänelle ja poistu tieltä. Hän on hyvä äijä ja innoissaan, Miller sanoi jutussa, joka kertoi kanadalaisen työn olevan yksinkertaista.

Hän edusti Buffalo Sabresia kausina 2019-22. Tuolloin hän luuti toisen nuoren, Rasmus Dahlinin kanssa enemmän – jääaika 668.30 – kuin kukaan muu Buffalosta.

– He ovat jokseenkin samanlaisia pelaajia, mutta Miro saattaa olla pikkuisen kypsempi.

Dallas ja Nashville ottavat yhteen uuden kerran sunnuntain vastaisena yönä.