NHL:n tiistaiyö ei sujunut Florida Panthersilta ihan kuin niissä kuuluisissa elokuvissa.

Pantteripaidat taipuivat Boston Bruinsille 3-5, joukkue menetti kaksi pakkia ja yllättäviin tehtäviin joutunut Aleksander Barkov otti tehotilastoon karun lukeman -3.

Pantersin puolustajista putosivat Aaron Ekblad ja Brandon Montour, joka ei pelannut ottelussa sekuntiakaan. Hänet oli kyllä merkitty kokoonpanoon, mutta peliin Florida lähti lopulta vain viidellä pakilla. Ekblad sen sijaan ehti kellottamaan peliaikaa reilun vartin.

NHL:n nettisivujen tietojen mukaan Ekbladin alavartalovammaa tarkastellaan ihan lähiaikoina, Montourin ylävartalovamma ei pitäisi verottaa montaa päivää.

Ekbladin loukkaantuminen tiesi sitä, että Barkov joutui yllättäviin puuhiin.

– Ei tämä helppo matsi ollut, oli kovaa taistelua. Menetimme kaksi äijää, otimme jäähyjä, Barkov joutui pelaamaan pakkina alivoimalla. Pidin kyllä äijien ilmeestä ja taistelusta, Panthersin luotsi Paul Maurice huokasi NHL:n nettisivuilla.

– Ei ollut helppoa, mutta emme valittaneet. Äijät ne vain taistelivat.

Floridalle tehot 1+1 summannut Colin White oli samoilla linjoilla.

– Taistelimme hienosti loppuun asti. Pelin jättäminen kesken on valitettavaa varsinkin, kun pakisto oli vajaa jo valmiiksi.

Floridan yksi ilonaihe oli Anton Lundell, joka raapi aloituksia 64 prosentin tarkkuudella. Hän jäi Barkovin tavoin pisteittä, Eetu Luostarinen syötti yhden maalin.

LUE TIISTAIAAMUN JUTUISTA MYÖS:
Yllättävä suomalaisnimi loistaa NHL-pakkien pistepörssin kärkipäässä