Kristian Kuusela kiinnosti viime kauden jälkeen muitakin liigaseuroja, mutta kokenut hyökkääjä päätti jatkaa uraansa Tapparassa, uutisoi Iltalehti.

39-vuotiaan hyökkääjän rooli on pienentynyt täksi kaudeksi. Muualla vastuuta olisi ollut varmasti enemmän tarjolla kuin Tapparassa. Kuusela ei kuitenkaan halunnut lähteä muualle.

– Mun koti on täällä. En halua vaihtamisen takia vaihtaa. Meillä on hyvä joukkue ja mahdollisuus menestyä. Voittamisen takia pelaan. Ei ole moneen vuoteen ollut omia tavoitteita – vain voittaminen. Näin, että mahdollisuus voittaa on isoin tässä ja mun on hyvä olla Tampereella, Kuusela perusteli päätöstään Iltalehdelle.

Tällä kaudella hyökkääjä on esiintynyt 13 ottelussa tehopistein 0+5. Helmikuussa Kuuselalla tulee mittariin jo 40 vuotta, mutta pelaaminen maistuu yhä.

– En ole miettinyt sekuntiakaan lopettamista. Sitten mietin, kun ei tunnu enää hyvältä tai ei pärjää. Olen pystynyt näyttämään itselle, että pärjään edelleen ihan hyvin – ja se riittää mulle, Kuusela kommentoi.