Mikkelin Jukurit tiedottaa tehneensä ensi kauden kattavan jatkosopimuksen keskushyökkääjä Otto Mäkisen kanssa.

24-vuotias Mäkinen pelaa parhaillaan kolmatta kauttaan Jukurien riveissä. Mikkeliläisten ykkössentterinä tällä kaudella operoinut Mäkinen on viimeistellyt kuluvan kauden kahdeksaan otteluun jo pisteet 1+6. Viime kaudella hän pelasi uransa parhaan Liiga-kauden viimeisteltyään 59 otteluun tehopisteet 8+15=23.

– Otto on erinomainen kahden suunnan sentteri, jonka kehityskäyrä on vahvasti ylöspäin. Jo tämän alkukauden aikana hän on ollut yksi meidän suurimmista onnistujista niin Liigassa kuin CHL:ssä. Olemme erittäin iloisia, että saimme naulattua Oton sopimuksen valmiiksi ensi kaudesta jo hyvissä ajoin, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kommentoi seuran tiedotteessa.

Mäkinen on alle 18-vuotiaiden maailmanmestari vuodelta 2016.