Tampa Bay Lightning kukisti Florida Panthersin Suomen aikaa lauantain vastaisena yönä jatkoajan jälkeen lukemin 3-2.

Ottelun avausmaalista vastasi Lightningin supertähti Steven Stamkos ylivoimalla. Miehen alkukausi on ollut loistava, nimittäin viidessä ottelussa ovat syntyneet jo tehopisteet 7+2. Hän johtaa NHL:n maalipörssiä ja löytyy pistepörssistä sijalta neljä.

Stamkos pääsi ylivoimalla laukomaan ensin kertaalleen, mutta Panthersin suomalaishyökkääjä Eetu Luostarinen peitti vedon. Sen seurauksena Luostarisen maila hajosi ja hän lähti välittömästi hakemaan vaihtoaitiosta uutta työkalua kesken alivoimapelin. Kyseinen ratkaisu avasi Tampalle hetkeksi viidellä kolmea vastaan -tilanteen hyökkäysalueella, jonka se käytti myöskin tylysti hyödykseen. Nikita Kutsherov jakoi poikittaissyötön Stamkosille, joka täräytti kiekon komeasti verkon perukoille.

Luostarinen ei saalistanut ottelussa pisteitä. Hän on tehnyt kauden viiteen otteluun tehot 1+2.

Näet Stamkosin maalin alta tai täältä.