SuomiKiekko uutisoi aiemmin tänään, että Veini Vehviläinen on jättänyt siirtopyynnön SHL-seura Brynäs IF:lle. 25-vuotiaan jyväskyläläisvahdin perässä kerrotaan olevan useita seuroja Euroopan huippusarjoista – myös Liigasta.

Brynäsin urheilutoimenjohtaja Johan Alcén on nyt vastannut vallitseviin huhuihin. Vehviläisen siirtovaatimukseen SHL-seurapomo ei kuitenkaan suostunut ottamaan kantaa.

– Veini on meidän maalivahtimme. Me arvostamme häntä paljon ja olemme uskomattoman iloisia siitä, että hän ja Anders ovat täällä. Meistä tuntuu, että meillä on vahva maalivahtipari. Molemmat maalivahtimme ovat tärkeitä meille – riippumatta siitä kuka seisoo maalilla. Meillä on kaksi voittajaa, jotka taistelevat joka päivä, Alcén viestitti ruotsalaissivusto Expressenille.

Viime kaudella Brynäsin ykkösvahdin viittaa kantanut Vehviläinen on jäänyt tällä kaudella ruotsalaisen Anders Lindbäckin kakkosmieheksi. JYPiä ja Kärppiä urallaan edustanut maalivahti on pelannut SHL:ssä neljä ottelua heikolla torjuntaprosentilla 85,1.