Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt KalPan kanadalaispuolustaja Colby Sissonsille kuuden ottelun pelikiellon.

Pelikielto juontaa juurensa keskiviikkona pelattuun HIFK:n ja KalPan väliseen otteluun. Sissons taklasi omalla alueellaan maalia kiertänyttä HIFK:n Kasper Halttusta törkeästi päähän. Sissons lensi välittömästi suihkuun päähän kohdistuneesta taklauksesta, kun taas Halttusen peli päättyi taklauksen jäljiltä.

Kurinpitodelegaatio toteaa päätöksessään, että Sissons on taklauksellaan piittaamattomasti vaarantanut vastustajaa. Voit lukea koko päätöksen täältä.

Ottelu päättyi KalPan 3-0-voittoon. Sissons on iskenyt kauden 16 otteluun pisteet 4+3, kun taas Halttusella on kasassa kahdeksan ottelun jälkeen tehot 0+1.

Näet Sissonsin taklauksen Halttuseen alta tai täältä.

Liiga

@smliiga
Tilannehuone on tarkastanut keskiviikon #HIFK#KalPa-ottelusta tilanteen ajassa 43.48, jossa KalPan Colby Sissons taklaa HIFK:n Kasper Halttusta. Ottelussa taklauksesta tuomittiin Sissonsille 5 min+PR.

➡️ Tilanne etenee #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn

Liiga

@smliiga
#Liiga'n kurinpitodelegaatio on käsitellyt keskiviikon #HIFK#KalPa-ottelusta kurinpitokäsittelyyn asetetun KalPan Colby Sissonsin tilanteen. Sissonsille määrättiin taklauksesta kuuden ottelun pelikielto.

Lue kurinpitopäätös ➡️ bit.ly/3U1AlX3