TAMPERE. Columbus Blue Jacketsin Patrik Laineelle käynnissä oleva viikko on erityinen, kun hän pääsee pelaamaan kaksi NHL-ottelua kotikaupungissaan Tampereella.

Blue Jackets vietti viikon ensimmäiset päivät Helsingissä, mutta sittemmin matka jatkui Tampereelle. Tänään joukkue harjoitteli ensimmäistä kertaa Nokia Arenalla.

Laineen mukaan viikko on sujunut mainiosti.

– Käytiin pelaamassa golfia simulaattorilla, saunottu ollaan monta kertaa ja muuten ollaan vaan yritetty rentoutua. Nyt keskitytään peleihin ja koitetaan palautua reissaamisesta, Laine kertasi viikon tapahtumia medialle.

Tällä viikolla useammat Blue Jacketsin pelaajat ovat kokeneet monia asioita ensimmäistä kertaa koko elämänsä aikana. Laine ei osaa kuitenkaan nostaan esille mitään tiettyä hetkeä.

– Ei ole varsinaisesti ollut mitään yhtä, vaan tämä viikko kokonaisuudessaan. Saa olla koti-Suomessa ja jakaa tämän kokemuksen huippuäijien kanssa, joita on koppi täynnä. Suurin osa ei ole käynyt koskaan aiemmin Suomessa. Ihan hauskaa kuulla, että mitä he ovat tästä mieltä. Toivottavasti ei ole ollut aivan perseestä, kun jälkikäteen kysellään.

Miikka Lahtinen
Twitter: @ladalahtinen