Liigan maaottelutauolla sijalta 10 lähtevä Hämeenlinnan Pallokerho julkisti tiistaina kolme uutta sopimusta.

HPK uutisoi kiinnittäneensä 38-vuotiaan MM-kultahyökkääjä Antti Pihlströmin kauden 2023-24 loppuun ulottuvalla sopimuksella. Vuoden jatkopahvin sai Pihlströmin lisäksi 32-vuotias puolustaja Ossi Ikonen.

Ikonen tuo Kerhon takalinjoille valtavan määrän luisteluvoimaa ja on Pihlströmin lailla periksiantamaton taistelija.

– Molemmat ovat meidän kokeneita runkopelaajia, jotka pystyvät pelaamaan eri pareissa ja ketjuissa. Antti on tärkeä palanen meidän kärkiketjuissamme ja pystyy mukautumaan rooliin kuin rooliin. Ossi on erinomainen luistelija ja tärkeä palanen meidän alivoimapeliä. On tärkeää, että saamme pidettyä tietyistä runkopalasista kiinni. Ehkä voisimme kutsua Anttia ja Ossia peruspilareiksi joukkueessamme, urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi seuran kotisivuilla.

HPK tiedotti samalla Läpimurto-kypärää kantavan 19-vuotiaan laitahyökkääjä Valtteri Savolaisen jatkavan seurassa kauden loppuun asti. Savolainen valittiin juuri U20-maajoukkueen haastajaryhmään, joka lähtee maaottelutauolla Tsekeissä pelattavaan turnaukseen.