Liigajoukkue Jukurit kertoi alkuviikosta nettisivuillaan joukkueen sairastuvan tilanteesta. Siellä on kuusi pelaajaa, joista uusin on piakkoin tutkimuksiin menevä hyökkääjä Niko Huuhtanen. Nuoriin Leijoniin viime viikoksi nimetty pelaaja kärsii alaraajavammasta.

Pelaaja oli mukana Jukurien viimeisessä matsissa ennen maajoukkuetaukoa, ja hän iski 5. päivä TPS:ää vastaan kovat tehot 2+1. Lisäksi kun tasan viikko sitten pelaajan nimeä ei löytynyt Jukurien viikkoinfon loukkaantumislistalta, on pelaaja pudonnut sairastuvalle maajoukkueen matkassa.

Mikkeliläisjoukkueen kokoonpanosta ovat sivussa lisäksi Pekka Jormakka ja Daniel Mäkiaho, joiden tilannetta tarkkaillan päivä kerrallaan. Markus Ruusu on poissa maalilta vielä viikosta kahteen, Nikita Krivokrasovin tilannetta katsotaan viikko kerrallaan, Miikka Pitkäsen toipumisaika on avoin.

Jukurien lisäksi maajoukkuepeleistä loukkaantumisten muodossa kärsivät ainakin Lukko ja Tappara, jotka menettivät A-maajoukkueessa loukkaantuneet hyökkääjät Anrei Hakulinen ja Waltteri Merelä.

Jukurien kausi jatkuu tiistaina CHL:n pudotuspelien avausottelulla, jossa vastaan tulee sveitsiläinen Fribourg-Gotteron.