NHL:ssä koettiin viime yönä kauhunhetkiä, Dallas Starsin maalivahti  Scott Wedgewood loukkaantui Florida Panthers -pelin toisessa erässä harmittoman näköisessä tilanteessa.

Hän satutti itseään venytettyään torjunnan pantteripaitojen Anton Lundellin läpiajoon. Tilanteessa ei näyttänyt olevan minkäänlaista merkittävää kontaktia, mutta vahti jäi makaamaan jäähän tuskaisen oloisena.

Hänet kannettiin lopulta paareilla pois, ja tilanne näytti tässä vaiheessa todella pahalta. Maalille tuli Jake Oettinger, eikä syrjään siirtynyt kanadalaisvahti tainnut onneksi loukkaantua niin pahasti kuin mitä hänen pelin aikaisesta olemuksesta saattoi päätellä. Tilasta oli perjantaina kerrottavana tietoja niukasti.

Sportsnet

@Sportsnet
Scott Wedgewood was stretchered off the ice after suffering an apparent injury while making two wonderful saves on an Anton Lundell breakaway.

– Hän ei ole vaarassa, ja hän on sikäli kunnossa. Kyseessä on ylävartalovamma, enempää emme tiedä, Stars-luotsi Peter DeBoer sanoi NHL:n nettisivuilla.

– Pidetään peukkuja, että hän on kunnossa. Oettinger teki maalilla hienoa työtä vaikeassa paikassa.

Dallas voitti matsin 6-4. Loukkaantunut vahti on pelannut tällä kaudella kahdeksassa matsissa, torjuntaprosentti näyttää lukemia 90,4.