Vuoden 2022 NHL-varaustilaisuuden kolmannella kierroksella Columbus Blue Jackets ja seuran suomalais-GM Jarmo Kekäläinen varasivat Jordan Dumais’n. Hyökkääjä oli iskenyt vahvoja tehoja juniorisarja QMJHL:ssä, mutta pienen kokonsa ja hitautensa vuoksi häneen ei uskottu.

Kekäläisen usko Dumais’ta kohtaan on osoittautumassa erinomaiseksi valinnaksi. Tällä hetkellä 18-vuotias hyökkääjä johtaa kaikkien kanadalaisjunioriliigojen pistepörssiä. Dumais on paukuttanut kauden 20 ottelussa tehot 19+29=48.

Dumais’n vahva vire alkoi jo viime kaudella. Viimeisimmissä 37 QMJHL-ottelussaan hän on tykittänyt käsittämättömät 91 tehopistettä.

Connor Bedardia pidetään parhaana juniorilupauksena sitten Connor McDavidin. Hänkin on jäänyt Dumais’n selän taakse pistepörssissä.

Dumais’ta on aliarvioitu koko hänen junioriuransa kanssa. Häntä ei ole koskaan valittu Kanadan nuorisomaajoukkueisiinkaan.