Nuorten MM-kisat ovat enää noin kuukauden päässä. Kanadassa spekuloidaan ainakin yhdellä NHL-avulla.

Shane Wright on istunut alkukauden 18 ottelussta yli puolet katsomossa. Seattle Krakenin kokoonpanoon päästessäänkin jääaikaa on kertynyt seitsemässä pelissä vain kerran yli kymmenen minuuttia.

AHL:ään Wrightia ei voi lähettää 18-vuotiaana lähettää noin vain Kanadan junioriliigakorporaatio CHL:n kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen vuoksi. NHL-toimittaja Jeff Marekin mukaan Kraken aikoo passittaa suojattinsa pian farmiliigaan kahden viikon kuntoutusajalle.

Wrightin kuntoutusaika päättyisi juuri ennen Kanadan alle 20-vuotiaiden MM-leiriä. Marek on tavoittanut joukkueen sisältä lähteen, jonka mukaan Kraken ei ole vielä ollut yhteydessä neljäntenä viime kesän NHL-varaustilaisuudessa valitun lupauksen osallistumista koskien.

Edellisen kerran kun Wright pelasi Kanadan maajoukkuepaidassa arvokisatasolla toissa keväänä, hän tulitti todella puolikuntoisena vuotta vanhemman ikäluokan alle 18-vuotiaiden MM-turnauksen viidessä ottelussa hurjat 14 tehopistettä.