Suomalaisessa jääkiekossa nähtiin syksyllä poikkeuksellinen tapaus. Liigan ykköspaikalla majaillut Ilves irtisanoi päävalmentaja Jouko Myrrän ja korvasi hänet Antti Pennasella.

Siitä asti kiekkopiireissä on spekuloitu Myrrän seuraavalla työpaikalla. Ilta-Sanomien toimittaja Sasha Huttunen kommentoi Liigan valmentajarulettia Twitterissä ja valotti samalla myös näkemystään Myrrän tilanteesta.

– Olisin todella yllättynyt, jos Lukkoa valmentaisi ensi kaudella joku muu kuin Marko Virtanen ja SaiPaa joku muu kuin Ville Hämäläinen. Jouko Myrrän tähtäin on ymmärtääkseni Keski-Euroopassa (haluaa valmentaa saksan kielellä), Huttunen kirjoittaa.

Keski-Euroopassa on nähty viime vuosina runsaasti suomalaisia valmentajia. Esimerkiksi Antti Törmänen valmentaa Sveitsin pääsarjassa EHC Biel-Biennea, Petri Matikainen johtaa ICEHL:ssa EC-KAC-joukkuetta ja Toni Söderholm on toiminut Saksan maajoukkueen päävalmentajana.