Detroit Red Wings on tehnyt jälleen uuden maalivahtihankinnan.

Toimittaja Elliotte Friedman kertoo Twitterissä, että Red Wings on napannut siirtolistalta Magnus Hellbergin, joka on edustanut alkukauden ajan Seattle Krakenia. Ruotsalaismaalivahdille Red Wings on jo viime kaudelta tuttu seura.

Hellbergin hankinnan myötä Red Wingsin maalivahtiosastolla on ruuhkaa. Joukkueen ykkösmaalivahtina toimii tällä hetkellä Ville Husso ja kakkosmaalivahdin roolia on hoitanut Alex Nedeljkovic. Kaksikon lisäksi seurasta löytyy jo entuudestaan Victor Brattström ja Jussi Olkinuora, jotka ovat saaneet vastuuta vain AHL:n puolella.

Hellbergin hankinta saattaakin olla lopullinen niitti Olkinuoran haaveille NHL-minuuteista Red Wingsissä, sillä hierarkiassa edelle menee 3-4 maalivahtia, sillä ruotsalaista tuskin hankittiin vain ”maskotiksi”.

Myöskään suomalaisen tämän kauden tilastot eivät vakuuta tällä hetkellä sen vertaa, että NHL:n ovet olisivat avautumassa. Kahdeksan ottelun jälkeen torjuntaprosentti on 85,8 ja päästettyjen maalien keskiarvo 4,21.