Ilves on tehnyt tärkeän kiinnityksen ensi kauden hyökkäysosastolleen.

Tamperelaisseura julkaisi perjantai-iltana Pelicans-ottelun yhteydessä sopimusuutisen: Jani Nyman jatkaa Ilveksessä myös kaudella 2023-24.

Ilves-leirissä ollaan luonnollisesti innoissaan siitä, että yksi sarjan kuumimmista lupauksista on päättänyt jatkaa uraansa tamperelaisseurassa.

– Jani Nyman on Ilveksen viime vuosien lahjakkaimpia pelaajia ja vuodesta toiseen osoittanut kykynsä nousta seuraavalle tasolle. Hän on poikkeuksellisen kilpailullinen pelaaja ja omaa a-luokan työmoraalin, jotka lahjakkuuden ohella mahdollistavat hänen kehittymisensä päivä päivältä.

– Jani on ikäisekseen todella omistautunut lajille ja tulee kehittymään vielä paljon tulevien vuosien aikana. Olemme seurana pyrkineet tukemaan ja auttamaan hänen kehitystään, mutta lopulta pelaaja tekee aina itse työn. On mahtavaa, että Jani jatkaa Ilveksessä ja hänet nähdään joukkueessamme myös ensi kaudella, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela seuran tiedotteessa.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Hetki sitten Nokia Arenalla julkistettua:

Ilves ja 18-vuotias hyökkääjälupaus Jani Nyman ovat solmineet kauden 2023–2024 kattavan sopimuksen! 🔥

📝 Tiedote: bit.ly/3U6KzoO

#Ilves #Liiga #Tampere