Siirtomarkkinoita tällä hetkellä aktiivisesti seuraava JYP ei ole kiinnostunut hankkimaan riveihinsä uusia pelaajia KHL:stä.

Jyväskyläläisseuran urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kertoo Keskisuomalaisen haastattelussa, ettei esimerkiksi puolustaja Yohann Auvitu ole enää seuran silmissä kiinnostava pelaaja. 33-vuotias ranskalainen vapautui aiemmin tällä viikolla siirtomarkkinoille, kun KHL-seura Neftehimik Nizhnekamsk näytti tälle ovea.

– No… Ihan henkilökohtaisena mielipiteenä. Jos olet aikuinen ihminen ja menet töihin maahan, joka käy täysin oikeuttamatonta hyökkäyssotaa, niin sellaisella mielenlaadulla liikkuvaa ihmistä ei meidän seuraan tulla palkkaamaan, Viitanen kommentoi Keskisuomalaiselle.

Auvitu muistetaan JYP-leirissä hyvin, sillä hän pelasi Jyväskylässä useamman vuoden ajan. Kahdella edelliskaudella Ranskan maajoukkuepuolustaja nähtiin HIFK:n takalinjoilla.

LUE MYÖS: Ilves kiinnitti NHL-lupauksen ensi kaudeksi