NHL:n edellisessa draftissa ykkösenä varattu Montreal Canadiensin Juraj Slafkovsky niitattiin taalaliigassa perjantain ja lauantain välisen yön kierroksella rajun näköisesti Chicago Blackhawksin Jason Dickinsonin toimesta.

Slovakialaispelaaja lähti Maata kiertävälle radalle, ja Chicago-hyökkääjä sai temppunsa jälkeen välittömästi Habs-pelaajia kimppuunsa. NHL:n nettisivuilla kerrottiin, että Slafkovsky jätti askin töötin jälkeen.

Tällä kaudella 15 ottelua pistein 3+2=5 (-2) pelanneen Slafkovskyn tilasta oli saatavilla tietoja lauantaiaamuna kovin niukasti.

Montrealia seuraavan toimittaja Marc-Andre Perreaultin twiiitin mukaan Slafkovsky ei kärsi esimerkiksi aivotärähdyksestä. Toisen toimittaja, Tomas Prokopin Twitter-päivityksen mukaan slovakialainen oli sanonut, että hän sai osumaa kyynärpäästä päähänsä.

Itse ottelu päättyi Montrealin voittoon voittomaalikisassa osumin 3-2.

LUE MYÖS:
Tehottomasti tarponut Jesperi Kotkaniemi sai palautetta valmentajalta – suomalainen vastasi välittömästi maalilla