Sunnuntain ainoa Liiga-ottelu ratkesi toisessa erässä. Ilveksen ilotulitus sai SaiPan vaihtamaan maalivahtia kahdesti pelin aikana.

Kun toista erää oli pelattu noin kahdeksan minuuttia, vierasjoukkue kavensi tilanteen 2-1:een. Kauaa ei SaiPa pysynyt lähietäisyydellä, sillä minuutin päästä taululla olivat lukemat 4-1 ja erän päätteeksi 6-1.

Ottelun lappeenrantalaisten tolppien väleissä aloittanut Jere Huhtamaa sai kutsun vaihtopenkin puolelle 4-1-tilanteessa, mutta luisteli taas kolmannen erän alussa maalin suulle. Pelin päätteeksi tulostaululla komeili 8-1-tulos.

Vain viisi kenttäpelaajaa Ilveksen kokoonpanosta jäi ilman tehopisteitä. Tehokkaimpina hääräsivät Henrik Haapala pistelukemin 1+2 ja Panu Mieho kolmella maalisyötöllään.