Kärppien ja HIFK:n edellisessä ottelussa nähtiin harmillinen tilanne. Aloituksen jälkeen Kärppien tähtisentteri Joonas Kemppainen iski poikittaisella mailalla HIFK:n Miro Väänästä polveen. Väänänen selvästi loukkasi jalkaansa tilanteesta.

Kemppaisen poikittainen maila eteni Liigan kurinpidon käsittelyyn. Tilanteesta ei kuitenkaan tuomittu pelikieltoa.

Kemppaisen mukaan hän menetti tilanteessa tasapainonsa, josta poikittainen maila oli seurausta. Kurinpito uskoi kärppähyökkääjän selvityksen, joten pelikieltoa ei annettu, koska teko oli tahaton.

Ratkaisu raivostutti kiekkofanit.

– Kyllähän nyt sokea orankikin näkee tilanteen hidastuksesta, että Kemppainen antaa poikkarin tarkoituksella.. Ihan naurettavat perustelu. Jos kurinpito on tätä tasoa, että jos on Kärppä nuttu niin saa tehdä mitä haluaa niin loppu kyllä kyseisen sarjan seuraaminen, eräs fani kertoo.

– Eli kun oot tarpeeksi kömpelö, niin saat anteeksi sen kun mahdollisesti laitat kaverin polven paskaks poikkarilla, toinen päättelee.

– Jep jep, toi päätös ja sen perustelut on täysi vitsi.

– Farssi!

Voit katsoa Kemppaisen poikittaisen mailan alta.

Liiga

@smliiga
Tilannehuone on tarkistanut illan #Kärpät#HIFK-ottelusta tilanteen, jossa (17:14) Kärppien Joonas Kemppainen pelaa poikit. mailalla polven seudulle HIFK:n Miro Väänästä. Ottelussa tilanteesta ei tuomittu rangaistusta.

➡️ Tilanne etenee #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn