Loukkaantumisesta kärsineen Columbus Blue Jacketsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine voi palata NHL-kaukaloon viikonloppuna. Vajaat kolme viikkoa sivussa ollut pelaaja pääsi treenaamaan tällä viikolla onnistuneesti, NHL:n nettisivuilla tiedettiin kertoa.

– Hänellä oli hyvät harjoitukset, ja hänestä tuntuu paremmalta. Tarvitsemme toiset hyvät harjoitukset torstaina, ja teemme päätöksen pelaamisesta Winnipegissä, Columbus-luotsi Brad Larsen avasi.

Todennäköisimmin paluu tapahtuu ottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan. Se on suomalaisen entinen joukkue, jossa Laine pelasi NHL-uransa ensimmäiset kaudet aikavälillä 2016-21.

– Sillä ei ole väliä, missä ja ketä vastaan paluu tapahtuu. Haluan vain pelata. Olen luistellut tällä viikolla paljon, joka päivä. Nyt oloni tuntuu hyvältä, ja yritän parantaa päivä päivältä.

Laine on jo toisen kerran sivussa. Ensimmäinen loukkaantumisjakso otti pari viikkoa heti kauden alussa.

– Tämä on ollut turhauttavaa – etenkin, kun kesäni, harjoitusleiri ja harjoituskausi sujuivat hyvin. Sitten jouduin heti pariksi viikoksi sivuun, mikä oli turhauttavaa. Mutta siitä itkeminen ei auta. Minun pitää vain yrittää päästä takaisin hyvään pelikuntoon.

Laine on iskenyt kauden kahdeksassa pelissä tehot 2+2=4.