Dallas Stars kaatoi viime yönä Anaheim Ducksin murskalukemin 5-0. Voitossa suurta roolia näyttelivät Dallasin suomalaispelaajat.

Miro Heiskanen keräsi ottelussa kolme syöttöpistettä. Tehoille pääsivät suomalaisista myös Roope Hintz (0+2), Joel Kiviranta (1+0) ja Jani Hakanpää (0+1). Suomalaisten yhteistehot ottelussa olivat 1+6.

Dallasin illan supertähti oli kuitenkin NHL:n maalipörssiä johtava Jason Robertson, joka paukutti ottelussa hattutemput. Kaksi maaleista syntyi lähes identtisesti ylivoimalla. Robertson kiekotteli Heiskasen kanssa viivalla, ennen kuin löysi sopivan vetopaikan ja tinttasi kiekon hurjalla ranteella häkkiin.

Heiskanen pelaa tehojen valossa hurjaa kautta. 21 ottelussa suomalaispuolustaja on iskenyt tehot 3+16=19 Huonosti ei mene Hintzilläkään, joka on 23 otteluun paukuttanut tehot 8+18=26.

Voit katsoa Robertsonin hattutempun alta.