Hyökkääjä Jens Lööke on tehnyt ensi kauden kattavan jatkosopimuksen Vaasan Sportin kanssa.

SHL:stä Liigaan täksi kaudeksi siirtynyt Lööke on tehnyt alkukaudella loistavaa jälkeä Sportissa. 25-vuotias ruotsalainen on kirjannut 15 ottelussa upeat kahdeksan maalia ja 14 tehopistettä.

Löökellä jäi kauden alussa kymmenen ottelua väliin loukkaantumisen takia, mutta palattuaan kuntoon hän on kuulunut Sportin kantaviin voimiin.

– Jens Lööke on osoittanut olevansa kovan luokan maalintekijä pelaamissaan otteluissaan tällä kaudella. Rightin hyökkääjä, jonka veto lähtee niin ranteella kuin lämärillä nopeasti ja tarkasti. Lööke on parhaassa iässä oleva, ylöspäin urallaan menevä pelaaja. On hieno asia, että hän haluaa tehdä sen nimenomaan jatkamalla vielä ainakin yhden kauden Sportissa. Lööke tulee olemaan iso osa tuloksentekoyksikköämme myös ensi kaudella, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä hehkutti tiedotteessa.