Florida Panthers kaatoi Seattle Krakenin lukemin 5-1 Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä.

Voitto oli erityisen komea sen vuoksi, että Florida lähti otteluun ainoastaan 11 hyökkääjän voimin. Aleksander Barkov oli edelleen sairastelun vuoksi sivussa kokoonpanosta, minkä lisäksi Anton Lundell oli pudonnut sivuun pelivahvuudesta. Lundell kärsii ylävartalovammasta, mutta Panthersin päävalmentaja Paul Mauricen mukaan suomalaishyökkääjä pelaa todennäköisesti jo joukkueen seuraavassa ottelussa.

Kesken ottelun Panthers sai lisää huonoja uutisia, kun ylävartalovammojensa vuoksi ottelun kesken joutuivat jättämään hyökkääjä Patric Hörnqvist sekä puolustaja Radko Gudas. Tämäkään ei hidastanut joukkueen menoa kaukalossa.

Panthersin suomalaishyökkääjä Aleksi Heponiemi käytti edukseen hyökkäyksen poissaolot ja iski ottelussa myöskin NHL-uransa toisen maalin. Hän on pelannut tällä kaudella NHL:n puolella kuusi peliä pistein 1+1.

Myös Eetu Luostarinen pääsi ottelussa pisteille syötettyään yhden joukkueensa maaleista. Hän on kerännyt kauden 25 otteluun tehopisteet 6+8=14.

Florida Panthers

@FlaPanthers
When there's a Finn, there's always a way