Columbus Blue Jacketsin hyökkääjän Jakub Voracekin peliuran jatkuminen on vaakalaudalla. 33-vuotias tshekkitähti on kärsinyt aivotärähdyksen oireista marraskuun 4. päivä Tampereella pelatussa Colorado Avalanche -ottelussa tulleen kolhun jälkeen.

Voracek paljasti maanantaina hänelle järjestetyssä lehdistötilaisuudessa, että häntä ei tuskin nähdä kaukalossa enää tällä kaudella. Voracekin mukaan viimeisin aivotärähdys oli virallisesti hänen uransa seitsemäs tai kahdeksas.

Voracek jaksaa kuitenkin yhä uskoa uransa jatkumiseen.

– Oloni on ”OK” tällä hetkellä. Tietysti yritän parhaani, jotta tästä ei tulisi pitkä prosessi. Tällä hetkellä en kuitenkaan näe pelaavani lähitulevaisuudessa, mutta yritän kaikkeni, jotta voin joskus palata vielä kaukaloon, Voracek sanoi tunteikkaassa lehdistötilaisuudessa.

Blue Jacketsin hyökkäys tulee totisesti kaipaamaan Voracekin kaltaista pelintekijää. Tshekkikonkari on tehnyt tällä kaudella 11 ottelussa tehopisteet 1+5=6.

Voracek on pelannut NHL:ssä 1058 runkosarjaottelua tehopistein 223+583=806 ja 49 pudotuspeliottelua tehopistein 9+19=28.