Viime perjantaina hurjan otteluruuhkan aloittaneen Jukurien pelit jatkuivat itsenäisyyspäivänä Ruotsissa Luulajan vieraana CHL:n puolivälierissä.

Puolivälierien avausosa sujui mollivoittoisesti. Brendan Shinnimin latasi isännille kaksi maalia, ja lopulta voitti meni ruotsalaisjoukkueelle maalein 5-1. Jukurien osumasta vastasi Joni Jurmo.

Lisäksi maanantaina reilun kuukauden huilin jälkeen askiin palannut Jukurien Pekka Jormakka tippui pois pelistä pois toisessa erässä kyynärpäätaklauksen takia. Konkarihyökkääjä niittasi ruotsalaisjoukkueen Jesper Sellgreniä päähän keskialueella.

Suomalaispelaaja näytti levittelevän käsiään tilanteen jälkeen osoittaen tapauksen olleen vahinko. Näytti, että Jormakka yritti välttää taklauksen.

Päätöserässä Jukurien murheet jatkuivat, kun suihkuun lensi latvialaishyökkääjä Oskars Batna. Hän taklasi poikittaisella mailalla ruotsalaisjoukkueen Jonathan Anderssonia pään seudulle.

Jukurit on huimassa ottelurumbassa. Perjantaina ja lauantaina se pelasi Lappeenrannassa ja Mikkelissä, maanantaina Helsingissä ja nyt siis länsinaapurissa.

Suomalaisjoukkueista puolivälierissä pelaa myös Tappara, joka hävisi avausosassa Röglelle maalein 3-2.