Liigassa 13:ntena oleva, mutta vain kaksi pinnaa pudotuspelipaikkaa perässä oleva Sport kertoi nettisivuillaan, että kapteeni Sebastian Stålberg jatkaa joukkueessa kevääseen 2025 saakka.

Ruotsalaishyökkääjä saapui Sportiin kaudeksi 2020-21, ja tuolla kaudella hän iski 56 peliin yhteensä 29 (12+17) pistettä. Seuraava kausi toi 58 pelissä tehot 12+12=24, ja apukapteenin natsat paitaan. Tälle kaudelle Stålberg nousi kapteeniksi, ja 31 pelissä on syntynyt kahdeksan maalia ja kahdeksan syöttöpinnaa, eli 16 pistettä.

– Stålberg haki selkeästi isompaa roolia, kun hän tuli Ruotsisa Vaasaan. Hän on ottanut isoa vastuuta niin tuloksentekoyksikössä kuin oman pään pelaamisessa, Sportin tiedotteessa kerrottiin.

– Stålberg on kovan luokan ammattilainen, joka antaa aina 110 prosenttia kentällä. Nyt Sebbellä on käynnissä kolmas kausi Sportissa ja miehen arvostuksesta joukkueen keskuudesta kertoo myös valinta kapteeniksi täksi kaudeksi.