Täksi kaudeksi NL:ään siirtynyt Teemu Hartikainen kertoo ElmoTV:n haastattelussa nauttivansa pelaamisesta Sveitsissä.

Geneve-Servette HC:n riveissä nykyisin pelaava 32-vuotias hyökkääjä on esiintynyt 30 ottelussa tehopistein 19+10=29, joten kausi on sujunut mainiosti kaukalossa, mutta niin myös kaukalon ulkopuolella.

– Tämä ei ole ollut mikään kulttuurishokki, mutta kyllä elämä Sveitsissä on vähän erilaista. Ei tarvitse matkustaa niin paljon peleihin, joten tulee oltua enemmän kotona. Lisäksi olen ollut myös paljon virkeämpi. Pelejä on myös muutama vähemmän. Olen todellakin nauttinut nyt elämästäni, Hartikainen kertoo ElmoTV:lle.

Hartikaisen nykyinen sopimus kattaa vain tämän kauden, mutta tulevaisuuden suhteen ei ole tehty vielä minkäänlaisia ratkaisuja. Ennemmin tai myöhemmin KalPa-kasvatti aikoo kuitenkin palata kotiin.

– Kyllä se Suomeen paluukin vuosi vuodelta lähenee. Vaikka nautin nyt kovasti Sveitsin jääkiekosta, niin kyllä jossain vaiheessa aion kotikonnuillekin palata. Se pitää vielä katsoa, että milloin se tapahtuu. Nyt mennään vuosi – tai oikeastaan peli kerrallaan. Päätämme kevään aikana perheeni kanssa, että onko jo seuraavaksi aika tulla kotiin, Hartikainen sanoo.