Colorado Avalanche koki NHL:ssä varhain perjantaina kovan kohtalon. Se johti Los Angeles Kingsiä vastaan toisella tauolla 4-2, mutta hävisi lopulta voittomaalikisan jälkeen 4-5.

Mikko Rantanen syötteli Coloradon toisen erän neljän osuman maalikimarassa kaksi maalia. Nuo neljä häkkiä syntyivät 14 minuutin ja 11 sekunnin sisällä toisistaan.

Päätöserässä Kings tuli kuitenkin rinnalle ja voittomaalikisassa ohi. Coloradolle, jonka kokoonpanosta puuttuivat esimerkiksi hyökkääjät Gabriel Langeskog, Nathan MacKinnon ja Valeri Nitshushkin, maalivahti Pavel Francouz ja lukuisia muita nimiä, tappio oli toinen peräkkäin.

– En tuomitsisi meidän pelin alkua, mutta en myöskään kehuisi sitä. En pitänyt ensimmäisestä enkä viimeisestä (Kingsin) maalista. Kolmas erä oli hyvä, mutta vastustajan nuo pari maalia olivat liian helppoja, Avs-luotsi Jared Bednar puhisi NHL:n nettisivuilla.

Colorado on omassa divisioonassaan neljäntenä ja Kings omassa vastaavasti jopa kakkosena.

LUE MYÖS:

Vaatimatonta puhetta taas kerran – näin Aleksander Barkov kommentoi kypärätemppuaan