Edmonton Oilersin Jesse Puljujärven siirtoarvo NHL:ssä on kokenut pahan inflaation vuoden takaisesta.

Suomalaishyökkääjä on kauden jälkeen rajoitettu vapaa agentti. The Fourth Period -sivuston mukaan Oilers olisikin nyt valmis kauppaamaan entisen kärkivarauksensa vaihdossa toiseen alempien ketjujen hyökkääjään.

– Samalla kun Ken Holland on valmis kauppaamaan hänet, Puljujärven lihoiksi laittamisen myötä seura tarvitsisi toisen pelaajan täyttämään hänen ruutunsa, joko samassa treidissä tai erinäisen kaupan myötä, TFP lainaa Oilersia lähellä olevaa tahoa.

Puljujärvi ei ole ainoa Oilersin kaupittelema pelaaja. Kanadalaisseura yrittää tiettävästi hankkiutua eroon myös 4,5 miljoonan dollarin vuosipalkalla operoivasta puolustaja Tyson Barriesta tehdäkseen palkkakattonsa alle tilaa mahdollista suurempaa hankintaa ajatellen.