Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen alkulohkopelit päättyvät lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun huippuottelussa vastaan asettuu Yhdysvallat.

Nuorten Leijonien ottelu näkyy suorana lähetyksenä TV5-kanavalla ja maksullisessa discovery+-suoratoistopalvelussa 31. joulukuuta kello 23.00 alkaen. Discovery+ Sport-paketilla saat TV5-kanavan näkyviin myös mobiililaitteissa.

Suomen ottelun selostaa Oskari Saari ja kommentaattorina toimii Ismo Lehkonen. Ruotsiksi kamppailun selostaa Julius Vauhkonen.

MM-ottelua käydään etu- ja jälkikäteen läpi myös Leijonastudiossa. Lähetys alkaa TV5-kanavalla ja discovery+:lla jo kello 22.30. Studiojuontajana toimii Juhani Henriksson ja asiantuntijoina Tuomas Grönman ja Lennart Petrell.

Ottelussa molemmilla mailla on vielä mahdollisuudet lohkovoittoon. Voit tutustua nuorten MM-kisojen lohkotilanteisiin, tuloksiin ja otteluohjelmaan täällä.