Pelicans laittoi vipinää faniensa uuden vuoden juhliin. Joukkue ilmoitti etukäteen julkaisevansa uuden jatkosopimuksen kahdeltatoista keskiyöltä.

Pelicans lopulta kertoi solmineensa kaksivuotisen jatkosopimuksen Elias Vilénin, 22, kanssa.

– Oli helppo päätös jatkaa uraa kotikaupungissa ja kasvattajaseurassa. Vuosien saatossa oma roolini kasvanut koko ajan. Hienoa, että yhteinen matka jatkuu ainakin vielä seuraavat kaksi kautta, Vilén sanoo.

– Meillä on sellainen jengi ja pelitapa, millä pystyy menestymään. Olemme viimeistään tällä kaudella näyttäneet sen muille, ja ennen kaikkea itsellemme, että kuulumme kärkikahinoihin ja olemme matkalla kohti isointa tavoitetta.

Vilén pelaa parhaillaan nuoren uransa parasta kauttaan. Hän on iskenyt 34 ottelussa tehot 7+8=15.

Tällä kaudella Vilén on ollut Liigan parhaimpia aloittajia voittoprosentilla 57,2. Yli 400 aloitusta ottaneista pelaajista hänen edellään on ainoastaan Jori Lehterä, jonka aloitusvoittoprosentti on 58,9.