Suomen alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkueen urakka nuorten MM-turnauksessa tuli päätökseensä maanantaina.

Nuoret Leijonat taipui Ruotsille todellisessa jännitysnäytelmässä maalein 2-3. Suomen maaleista vastasivat Oliver Kapanen ja Niko Huuhtanen. Ruotsin kahdesta ensimmäisestä osumasta vastasi puolestaan Leo Carlsson ja voittomaalin viimeisteli alivoimalla Victor Stjernborg, joka pääsi läpiajoon vain reilu minuutti ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Suomen osalta MM-turnaus päättyi siis tähän. Ruotsi odottelee vastustajaa välieriin, jotka pelataan Suomen aikaa myöhään keskiviikkona ja varhain torstaina. Voit tutustua nuorten MM-kisojen otteluohjelmaan ja tuloksiin täällä.

Suomi-Ruotsi 2-3 (1-1, 0-0, 1-2)
03.10: 1-0 Kapanen O. (Kemell, Koivunen)
16.55: 1-1 Carlsson (Jansson, Bystedt)
44.03: 2-1 Huuhtanen (Miettinen)
56.33: 2-2 Carlsson (Bystedt, Wagner)
58.55: 2-3 Victor Stjernborg

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
Ei tätä voi todeksi uskoa.

Viktor Stjernborg vie Ruotsin johtoon alivoimalla, kun peliä on jäljellä enää reilu minuutti.

#U20fi #NuoretLeijonat